Заробіток на оплачуваних завданнях та кліках частина 1

  Найбільш відомим способом заробляння в Інтернеті є виконання платних завдань на поштовиках(поштових спонсорах). На деяких поштовиках ви можете заробити в день 3-4$.
В Інтернеті існує дуже багато поштових спонсорів(CAP), на яких ви можете виконувати платні завдання, але працювати на всіх відразу, погодьтеся, неможливо. Тому найрозумніше вибрати кілька (3-5) найпопулярніших сайтів і працювати тільки там. За весь час моєї праці в Інтернеті (я пропрацював на багатьох) підібрав для вас пару найнадійніших, найстаріших, перевірених часом, найкращих спонсорів з максимальною оплатою за кліки.  

На почтовиках ви будете получати гроші за:
   -  читання оплачуваних листів і перегляд сайтів (серфінг) – на мою думку, -  це найгірший спосіб заробітку
   -  виконання простих завдань  (наприклад, зайти на сайт і зробити кілька переходів клікнути по рекламі це займе вам 20-30 секунд, за одне завдання можна отримати від 0.05-0.30 центів).
 
  В цій статті я розкажу про легендарний дуже старий поштовик(почтовий спонсор) -  wmmail.ru

  Це один з найперших поштових спонсорів. На даний момент на ньому зареєстровано 183628 користувачів. Сайт на даний момент виплатив 1 263 387,83 $. Сам я заробив на ньому приблизно 300$ і все це на оплачуваних завданнях. Мінімальна сума виплати 0.1 $. Мінімальна сума набирається дуже швидко приблизно за 2-3 хвилини. Дуже багато оплачуваних завдань(приблизно 4000). На сайт заходить в день 80 000 людей.

Немає коментарів :

Дописати коментар