Заробіток на соціальній мережі "Вконтакте"

Як заробити в соціальних мережах.

У цій статті хочу розповісти вам про способи заробітку в соціальних мережах.

Соціальні мережі щільно увійшли в життя кожного користувача мережі Інтернет. Кілька років тому, коли тільки зароджувалися соціальні мережі «ВКонтакте», «Однокласники», їх постійно відвідувало близько декількох сотень тисяч чоловік на добу, зараз же ця цифра перевалила кілька десятків мільйонів.

http://j.gs/1t9u
Наприклад, «ВКонтакте» максимально відвідування в добу 40 мільйонів чоловік. Взагалі соціальна мережа «ВКонтакте» є однією з найбільш великих соціальних мереж Росії, в ній зареєстровано 140 мільйонів користувачів. У прямого конкурента «ВКонтакте», «Однокласниках» число зареєстрували користувачів становить 135 мільйонів користувачів, щодня на сайт заходить близько 30 мільйонів. Такі шалені цифри відвідувань соціальних мереж не могли не привернути до себе увагу інтернет-маркетологів, які придумали нечуване кількість способів заробітку. В якості прикладу хочу вам навести методи заробітку в соціальній мережі «ВКонтакте».

Створення пабліків і тематичних груп.

Одним з найголовніших способів заробітку в соціальній мережі є маніпуляція з пабликами. У групах адміністратори або редактори створюють теми для обговорення, проводиться постинг на стіні, додається цікаве відео. Групи поділяються на закриті і відкриті. Найчастіше групу створюють з метою об'єднання за інтересами. Що стосується пабликов, то їх створюють виключно для просування інтересів: реклама, просування оффлайн-бізнесу, підвищення відвідування сайтів та багато іншого. Адміністратори пабліка додають контент, обговорення, проводять конкурси і голосування. Іншими словами, роблять все, щоб паблік жив повноцінним життям. Користувачі можуть читати, коментувати інформацію, а іноді не можуть. Для того, щоб отримувати оновлення користувач повинен бути підписаний на паблік.



Способи заробітку на групі(паблік) в соціальній мережі «ВКонтакте».



Паблік можна використовувати по різному. Найпоширеніший і найпростіший спосіб заробітку - використання пабліка в якості рекламної площадки. При цьому потрібно пам'ятати, що кількість передплатників повинно бути дійсно дуже велика. При цьому вам навіть не доведеться шукати, спраглих замовити, у вас рекламу, вони самі вас знайдуть.

Звичайно ж, рекламодавців можна ще й пошукати на спеціальних біржах, наприклад таких як sociate.ru і trendio.ru. Ціна за розміщення в паблиці буде залежати тільки від вас і числа ваших користувачів. Іноді ціна за розміщення може зашкалювати за 5000 рублів.

Крім реклами, ви можете брати участь у партнерських програмах. Для цього вам просто потрібно розмістити у вашій груп рекламну-посилання інформер або скрипт. У деяких випадках паблік можна використовувати в ролі інтернет-магазину. Цей спосіб також може приносити непоганий дохід. Партнерки, які працюють у соціальних мережах: GoogleAdsense, Бігун, РМЯ, AD1, Admitad та інші. Новачки заробляють в місяць від 50 до 100 доларів. Експерти в цій галузі можуть заробити кілька тисяч. Висновок зароблених коштів здійснюється на WebMoney, Яндекс.Деньги та інші електронні платіжні системи.

Крім вище перерахованого паблік можна розкрутити і потім продати. Ви не будете шукати рекламодавців, брати участь у партнерських програмах, ви просто його розвиваєте і в кінці продаєте. Залежно від рівня популярності пабліка його вартість може коливається від 2000 євро і вище.

Тепер розглянемо абсолютно протилежний спосіб заробітку, в якому користувачам платять за вчинені дії. Знову візьмемо до уваги соціальну мережу «ВКонтакте» - оплата за лайки і вступу в групи.

У світі  існує велика кількість бірж, які платять за розміщення постів або виконання різних завдань. Розглянемо деякі з них.


Forumok (зареєструватись)- подібний Sarafanka сервіс. Головний спосіб заробітку - реферали і виконання завдань. Завдань дуже багато, кожен знайде собі до душі. Мінімалка - 3 рубля, плата за завдання становить від 0,03 цента.

Vktarget - тут можуть заробити як прості користувачі, так і власники груп і спільнот. Тут існують завдання такого типу: вступ в групу, спільноту, розповісти друзям, постинг на своїй стіні. Ціна на завдання коливаються від 10 копійок до 50, іноді можуть бути і більше. Smmka - на цій біржі користувачам платять за встановлення програми і вступ до групи. Мінімалка становить 15 рублів, які заробляються буквально за пів години.

Socialtools (зареєструватись)- одна з найдорожчих бірж з ручним режимом перевірки завдань. Тут присутні такі завдання, як заповнити статус, завантажити фото, активно попрацювати у паблике або групі, запрошення друзів і багато іншого. Ціна на завдання варіюється від 3 до 30 рублів. Мінімальна сума виводу - 2 рубля.


І останнє, заробіток на додатках. Цей спосіб вимагає від вас наявність додатка (або ви його створюєте, або наймати програміста, який вам його створює). Головні вимоги до додатків - це відповідність вимогам соціальної мережі, додаток повинен бути цікавим і залучати користувачів. Зрозуміло, що найбільш простим заробітком є реклама. Чим популярніше додаток, тим дорожче реклама. Створення програми, заточеного під відповідний бренд. Здача програми в оренду партнерки.

Пам'ятайте, що в цьому випадку ви практично нічого не робите, але при цьому отримуєте тільки 50% заробітку, половину собі забирає партнерка. Голоси - купівля бонусів за голоси. Голоси коштують реальних грошей, відповідно власники додатків заробляють за допомогою голосів.

Заробіток «ВКонтакте» - це реально, головне бажання працювати. Як бачите способів багато, вибирайте будь-вперед будувати собі світле майбутнє.

8 коментарів :

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Привет всем!!! Кто хочет зарабатывать неплохие деньги в интернете переходите и регистрируйтесь по этой ссылке http://www.seosprint.net/?ref=3220320]Обязательно сохраните все свои данные которые вам дадут при регистрации:-)

    ВідповістиВидалити
  3. Привет всем!!! Кто хочет зарабатывать неплохие деньги в интернете переходите и регистрируйтесь по этой ссылке. http://www.seosprint.net/?ref=4009188 Обязательно сохраните все свои данные которые вам дадут при регистрации:-)

    ВідповістиВидалити
  4. ЗАРАБОТОК В ИНТЕРНЕТЕ БЕЗ ВЛОЖЕНИЙ!!!
    ПРИ РЕГИСТРАЦИИ ВАМ НА БАЛАНС ЗАЧИСЛЯЕТСЯ БОНУС $50, КОТОРЫЙ ВЫ МОЖЕТЕ ТУТ ЖЕ ОТДАТЬ В КРЕДИТ БАНКУ webtransfer НА АВТОМАТЕ И ПОЛУЧИТЬ ПРОЦЕНТЫ, КОТОРЫЕ УЖЕ МОЖНО БУДЕТ ВЫВЕСТИ НА СВОЙ КОШЕЛЕК.
    ЗА КАЖДОГО РЕФЕРАЛА 2-ГО УРОВНЯ - 10$!!! РЕГИСТРИРУЙТЕСЬ СЕЙЧАС И ЗАРАБАТЫВАЙТЕ СЕГОДНЯ!!! СУММА ЗАРАБОТКА НЕОГРАНИЧЕННА!!! ВСЕ ЗАВИСИТ ОТ ВАШИХ ЖЕЛАНИЯ, УСИЛИЙ И КОЛИЧЕСТВА РЕФЕРАЛОВ В ВАШЕЙ СТРУКТУРЕ!!!
    УДАЧИ, УСПЕХОВ И ХОРОШЕЙ ПРИБЫЛИ!!! https://webtransfer-finance.com/?id_partner=45089317

    ВідповістиВидалити
  5. "Ласточка", или как новичку с нуля начать зарабатывать от 7000 рублей в день!Без уложень переходить тут http://glopages.ru/affiliate/6197473

    ВідповістиВидалити
  6. Сила духа, воля к победе и настоящий мужской спорт! Тут самые яркие эмоции от самых зрелищных спортивных событий! Делай ставки и выигрывай с Punch Bets https://punchbets.com/?btag=79d13ced

    ВідповістиВидалити
  7. Каждую неделю тут проходят невероятно заманчивые акции! Всегда много бонусов и подарков, так что здесь ты всегда будешь в плюсе http://wleuroearners.adsrv.eacdn.com/wl/clk/?btag=a_4860b_679&aid=

    ВідповістиВидалити
  8. Самые лучшие классические азартные игры и видео слоты! Настольные игры, видео покер и LIVE казино теперь также на этом сайте! Большие джек-поты уже ждут тебя http://media.honestpartners.com/redirect.aspx?pid=5311&bid=1843

    ВідповістиВидалити