Сьогодні ви багато дізнаєтесь про те, як заробляти гроші в інтернеті.Можна заробити багато, але не кожен знає як це зробити.І саме на цьому блозі ви прочитаєте про декілька способів заробітку в інтернеті.Одні з них (способи) більш прибуткові,а інші менш.Більше працюєте - більше отримуєте.
І не забувайте, що для того, щоб працювати, потрібно мати гаманець на Webmoney.Хто не має - зареєструйтесь(детальніше про це на ст."про Webmoney")
Бажаю успіхів у роботі!
Види заробітку:
1) на почтових спонсорах. Суть полягає у тому, що ви переглядаєте листи, клікаєте на сайтах, виконуєте завдання і отримуєте гроші.
Це сайти, на яких вам потрібно зареєструватись щоб заробляти(уведіть всі обов'язкові поля ) та працюйте:
wmzona.com - перейдіть по посиланню і працюйте із задоволенням.Це чудовий сайт із великою кількістю листів, кліків та великою кількістю завдань - неймовірно легких та добреоплачуваних:
wmzona.com -- зона твоего бизнеса

wmpublic.com - не раджу вам цей сайт.
                                                                                                      
Смотри сайты - получай ДЕНЬГИ!

cashtaller.ru - оригінальний сайт.Листів і кліків багато.Завдання також високооплачувані.Щоб перейти до реєстрації клікніть по банеру:

CashTaller.RU

gold-klik.ru - 0.4 за 1 клик! НЕ РАДЖУ ЦЕЙ САЙТ!



2) На сайтах. Ви робите сайт(див. на сторінці " про заробіток на сайті"), ставите на ньому рекламу і за кожен клік по рекламі ви отримуєте гроші.
Сайти з рекламою:

- wmlink.ru
3) На файлообмінниках.Якщо скачують ваші файли - ви отримуєте гроші.Це сайти, на яких це можна здійснити:
4) На сайтах , де ви за правильний набір картинки отримуєте гроші :
5) Заробіток на Advego.ru. Оптимальнийй сатй для заробітку ви заробляєте 150$ в місяць присвячуючи цьому виду заробітку менше 30 хвилин на день. Детальніше на сторінці  "про Advego.ru".

Advego.ru - наполнение сайтов информацией

1 коментар :

  1. Интересная статья, спасибо! Но у меня есть вопрос, как работая на бирже копирайтинга можно заработать в месяц 150 баксов, уделяя этому полчаса в день?? Я просто копирайтер, беру заказы на https://uatxt.com/, так вот - чтоб заработать озвученную сумму, я работаю почти каждый вечер, и то не всегда выходит столько! Что я делаю не так? Поделитесь секретом!

    ВідповістиВидалити