Як заробити на власному блозі?

   У цій статті я розкажу вам про заробіток за допомогою розміщення постових і рекламних оглядів на своєму блозі. Так, саме на блозі, тому що цей спосіб заробітку став дуже популярним зараз.Чим сайт відрізняється від блогу?
    Основні ознаки, за якими можна відрізнити звичайний сайт від блогу.
Блоги швидше індексуються пошуковими системами через регулярне оновлення контенту.Вести блог - це значить постійно публікувати актуальні матеріали, новини, історії з свого життя, рекомендації. На відміну від сайтів, на блогах регулярно з'являються свіжі статті!
2. Всі сучасні блоги мають RSS.
3. На блогах постійно багато людей і майже кожен допис коментується людьми. Більшість людей завжди висловлюють свою думку до статті.

Ось такі три основні моменти чим сайт відрізняється від блога.

Чому заробіток на написанні постових популярний для блогів?
Купівля постових і рекламних оглядів рекламодавцями відбувається саме на блогах, бо замовнику вигідніше отримати огляд своїх послуг на популярному регулярно оновлюваному інтернет-ресурсі і стежити потім за обговоренням поста постійними читачами, ніж на статичному сайті.
До того ж, у зв'язку з частими публікаціями, ви зможете розміщувати постові в кожному пості. І чим більше ви будете публікувати нових постів, тим більше Ви зможете заробити на блозі з постових;).
Як організувати заробіток на блозі?
Тепер давайте розглянемо як і де ви зможете заробляти з блогу на платних оглядах і постових.
1) Як заробити на блозі на платних рекламних оглядах (нотатках)
Як правило, під платним оглядом розуміється розміщення на блозі статті від рекламодавця (або написаною блогером) з оглядом його сервісу, послуги та ін
Існує два варіанти розміщення платних статей. Це або розміщення вже готової статті (огляду) з посиланнями рекламодавців. Або власноручне написання, так би мовити, думку автора про цей сервіс. Природно, варто враховувати, що заробіток з першого варіанта буде менше, ніж з другого. Тут вам доведеться самому писати статтю про сервіс або послуги рекламодавця.
На сьогоднішній день достатньо всіляких бірж з продажем рекламних оглядів. Найбільш перспективними є біржі Gogetlinks (нотатки) і Blogun (короткі і докладні огляди).
Для того, щоб почати заробляти на платних оглядах, перше, що від вас потрібно - це пройти коротку форму реєстрації на одній з бірж, додати сайт в систему і пройти модерацію. Далі вам буде запропоновано величезна кількість всіляких пропозицій від рекламодавців, які на вибір ви будете виконувати. Як тільки ви розміщуєте на своєму блозі готову статтю рекламодавця, або пишіть свій власний огляд за пропонованою темою, стаття відправляється на перевірку. І якщо вона написана у відповідно до усіх вимог рекламодавця, і замовник схвалює матеріал, вам тут же будуть нараховані гроші. Чим більше таких оглядів вам вдасться написати, тим більше відповідно ви зможете заробити зі свого блогу.
2) Як заробити за допомогою блогу на постових
Постовими прийнято вважати звичайні текстові рекламні посилання в кінці кожного поста, оточені тематичним текстом. Це можуть бути або невеликі текстові посилання, або розгорнуті - з описом і картинкою.
Найбільш поширеною біржею щодо продажу постових є біржа Blogun. За аналогією все, що від вас потрібно - це зареєструватися на біржі і почати виконання завдань рекламодавців.
Схема дій проста: написали нову статтю, далі йдете на біржу і переглядаєте заявки рекламодавців (або відправляєте самі). Якщо завдання отримано, в кінці посту публікуєте посилання рекламодавців і відправляєте їх на перевірку. Як тільки наявність посилань підтверджує рекламодавець, вам тут же нараховуються комісійні.
Скільки можна заробити на блозі?
Все залежить від популярності блогу і його показників. З одного короткого огляду можна отримати від 10 до 25 грн. на нульовому блозі. Розгорнутий детальний огляд від 25 грн. Вартість одного постового на нульовому блозі починається від 5 до 10 грн. Таким чином при публікації 10-20 постів на місяць, навіть з нульового блогу можна отримати 100-300 грн.
З просунутих блогів можна заробляти на тих же платних оглядах до 800 грн. за кожен, плюс постові до 250 грн. за штуку. Загалом, є до чого прагнути. Візьміть і цей спосіб собі на озброєння, він також дозволить значно підвищити ваш заробіток в мережі і наблизити вас до заповітної мети!
Створюйте якісні блоги, щоб заробляти хороші гроші. Або виберіть інший перевірений спосіб заробітку.

Немає коментарів :

Дописати коментар