Як підняти ТИЦ сайту? 7 простих способів.

Сьогодні я розповім вам як підняти ТИЦ, оскільки ще багато веб-майстрів стурбовані тим, як це зробити, хоча величина ТИЦ впливає тільки на вартість посилань в біржах продажу посилань та постів, але ніяк не на видачу сайту. Також ТИЦ ще впливає на розміщення в Яндекс каталозі. Але завжди приємно знати, що в тебе ТИЦ 10, 20 чи навіть 500. Тому давайте перейдем до головної теми.
Як підняти ТИЦ:
1. Розміщуєм в каталогах. Гарний спосіб, але зараз мало ефективний, хоча добре індексує посилання з каталогів з високим ТИЦ. Але завжди треба пробувати!


2. Коментуйте блоги та сайти. Звичайно, що не потрібно спамити, а писати по темі, і десь там вписати своє «посиланнячко». Коментарі деколи навіть більш вагомі, ніж розміщення в каталогах.


3. Розміщення в  каталогах статтей. Приріст дає, але не великий. Проте з цих каталогів можна отримати непоганий трафік.


4. Форуми, дошки оголошень. Потрібно мати високий рейтинг на форумах, щоб розміщати посилання, оскільки за таке часто банять, але спробувати можна. Потрібно, щоб тематика сайту і форуму збігались, тоді все вийде!


5. Обмін посиланнями з сайтами з однаковою або подібною тематикою. Цей спосіб напевно найбільше вам допоможе у піднятті ТИЦу.


6. Купівля постів та посилань. Звичайно, що все залежить від того, скільки у вас грошей, бо якщо їх багато, то і ТИЦ буде і 100, і 2000, і 20000. Все залежить від грошей, як е дивно.


7. Вік домену також має важливість. Чим він більший – тим краще.

Немає коментарів :

Дописати коментар